Visio i Office 365

Visio i Office 365

Microsoft har givet adgang til Visio online hvis du har et Office 365 abonnement. Visio er, hvis du ikke kender det, Microsoft's bud på et udvidet tegneprogram. Her kan du oprette mere avancerede tegninger som f.eks. flowdiagrammer, end du kan i Word og PowerPoint.

Du kan oprette et nyt Visio diagram direkte i OneDrive.

  1. Klik på Ny
  2. Vælg Visio-tegning

 

Der er dog nogle begrænsninger:

  • Du kan kun gemme i Visio formatet
  • Det er ikke muligt at eksportere til PDF
  • Du kan ikke printe?!

 

Excel funktioner oversættelse

Excel funktioner oversættelse

Nogle gang arbejder jeg i Excel sat op til Dansk andre gange er Excel sat op til Engelsk - Men hvad er det nu den der funktion hedder på engelsk?

Det kan hjemmesiden, https://en.excel-translator.de/translator hjælpe dig med.

Du skriver funktionens navn i det sprog du kan huske den i vælger det sprog den skal oversættes til.

Billeder - Gratis?

Comment

Billeder - Gratis?

Jeg har tit brug for billeder til kursusmateriale, blogindlæg, websider osv.

Der findes mange websider hvor man kan købe rigtig gode billeder, men typisk er det relativt dyrt. En side som jeg har brugt en del er www.Shutterstock.com. De har forskellige typer af abonnementer, både enkelt download og løbende abonnementer, 5 billeder koster omkring 350,-.

Det gode er at de har en samarbejdspartner der hedder www.pexels.com hvor du kan hente billeder under den licens der hedder, Creative Commons Zero (CC0) license. Hvilket betyder at du kan bruge billederne både privat og kommercielt uden at skulle betale. 

Udvalget er ikke så stor som hos Shutterstock, men der er mange rigtig gode billeder så prøv om du ikke kan finde dit næste billede her.

Hvis du er mere til video så har de også en sektion med video udgivet under sammen licens, se mere her videos.pexels.com.

Ud over Pexels finderes de rogså andre www sider hvor du kan hente gratis billeder, prøv f.eks. disse to:

Comment