ipad-tablet-technology-touch.jpg
Excel_Dashboard.jpg
ipad-tablet-technology-touch.jpg

Introduktion


Online kurser

SCROLL DOWN

Introduktion


Online kurser

Jeg har mere end 20 års erfaring med forskellige typer af IT kurser, den erfaring er lagt ind i mine online kurser. På den måde er jeg sikker på at du får det optimale udbytte af dine online kurser. 

En af fordelene med online kurser er at du bestemmer tempoet, du kan se et emne lige så mange gange du har behov for det, du kan springe emner over hvis det ikke er noget du skal bruge.

Fokus er på Microsoft Office kurser, jeg har arbejdet med alle Microsoft Office programmerne på alle niveauer lige fra begynder til det meget avancerede, inklusiv programmering både i VBA og C# til de forskellige programmer i Microsoft Office pakken.

Jeg har nogle større kurser som kommer igennem et helt emne, det kan f.eks. være "Effektiv med Outlook" som lærer dig hvordan Outlook kan hjælpe dig med at styre din tid. Der er også nogle mindre "kurser" omkring meget specifikke emner et eksempel er, "Arrays in Excel VBA". 

Excel_Dashboard.jpg

Excel Dashboard


Excel Dashboard


Excel_Dashboard.jpg

excel dashboard

Her kan du lærer at oprette et interaktivt Excel Dashboard. Jeg brugere Excel 2016, men du kan med nogle untagelser oprette dette dashboard i Excel versioner fra Excel 2007 og frem. Der er ikke brugt VBA eller nogle former for tredjeparts add ins. 

Udsnitsværktøjer og kort kræver at du har mindst Excel 2010.